Bella Sky

Sky High forventninger...

Vi fik lige lyst til kæreste- og kvalitetstid og er der noget bedre end at “flygte” lidt fra hverdagen? Så hvorfor ikke vælge et hotel i DK, som ovenikøbet er det største i Norden og det mest æstetiske - med hele 23 etager. Alle værelser er indrettet i stilrent lækkert skandinavisk design. Vi var så heldige, at bo på 23. etage. Der er en helt fantastisk udsigt indover Københavns tårne.

54938341

På samme etage finder man også Bella Sky Bar. Her er flere hyggelige kroge med lækre loungestole og skøn musik fra aftens DJ. Der er rig mulighed for at danse på det lille dansegulv, hvis det er det man har lyst til.

7392065368_69259c9b0d_o

I Sky Baren er der panoramavinduer hele vejen rundt i baren og selvfølgelig med den mest fantastiske udsigt. Skulle du lide af højdeskræk, bør du alligevel besøge baren :-)

7392053064_0e23a794ee_z

Menuen stod på Cocktails og det blev til et par stykker, men hvad pokker, vi skulle ikke så langt, når vi engang ville finde vores seng igen. Alt i alt et rigtig dejligt ophold, med god mad, drinks og service i top. Bella Sky kan varmt anbefales.
blog comments powered by Disqus