Nytårs-Dress

Se lige hvad jeg faldt over…

Den ene flotte kjole efter den anden. Jeg har en “fetich” med at lure kjoler på forskellige sites, men ikke nok med at kigge, så lægger jeg også en masse kjoler i diverse “indkøbskurve” på nettet - på den måde vinder jeg lidt betænkningstid og får en følelse af ejerskab over dem, måske du kender det ?

714987-0286_5

Så får “mine” kjoler lov at ligge der i fred og ro, lige indtil næste gang, jeg sidder og lurer den ene kjole efter den anden, og kommer i tanke om, at jeg da vist, fik lagt et par stykker i “kurven” sidst jeg kiggede på siden og så hænder det, at jeg har mistet interessen og meget hellere vil have en helt anden kjole eller endnu værre at den er udsolgt.

Berlin1

Nu er det jo ikke sådan, at jeg aldrig køber nogle af disse skønne kjoler. Ahhhh det ville nok være at underdrive, men sommetider er det bare så svært at beslutte sig, og så er det lige voldsomt nok at købe flere kjoler på en gang, mest fordi der ikke altid lige er en festlig lejlighed, hvor jeg kan have kjolen på.

475753-0286_5

Som nu denne smukke lange blå pallietkjole, øverste på siden - den er jo helt fantastisk, og koster KUN kr. 599, - det er da billigt for så smuk en kjole - Måske jeg lige skal reservere den :-)

blog comments powered by Disqus