Baby Shower - Surprise

It’s a boy…

For en måned siden fik jeg lige en vanvittig tosset idé. Hvorfor ikke holde en lille hyggelig “komsammen” for Sofie og hendes veninder, nu da hun venter sig med hendes andet barn? Jeg tænkte faktisk ikke ret længe over det og besluttede mig for at kontakte et par af hendes veninder. Og lige her er Facebook genialt.

IMG_4758

Jeg havde gjort mig lidt tanker om, at hvis det var muligt, at holde det fuldstændigt hemmeligt, ville det være sjovt at overraske Sofie. Jeg havde også tænkt, at det var en kærkommen mulighed, for at fejre Sofies anden graviditet og at den lille familie, om ikke ret langt tid, skulle flytte længere væk fra København. Så der var nok af “undskyldninger” for denne lille surprise. Nu skulle jeg så bare have styr på en dato og sikre mig, at alle kunne deltage og ikke mindst at hende det hele jo drejede sig om, nemlig den kommende mor - Sofie også kunne.

IMG_4764

Datoen blev sat og det var så heldigt, at Sofie allerede havde en aftale med tre af pigerne, så jeg skulle så bare lige overtale hende til, at aflevere lille Benjamin hos mig, så hun i lykkelig uvidenhed skulle tro, at jeg skulle passe ham, når hun var ude med hendes veninder - de kom så hos mig en halv time før hende.

IMG_4784

Inden dagen var der lige lidt planlægning, udover koordineringen, med hendes veninder på Facebook. Jeg oprettede en gruppe på Facebook, hvor dem, der havde lyst, kunne melde sig på. Så kunne vi aftale alt det praktiske dér - det fungerede fint og tog måske lidt overhånd, måske nok mest fra min side :-)

IMG_4786

Jeg købte babystrømper og bodystockings og hængte det op som pynt - pynt der kunne glæde babyen senere. Jeg fandt som blå vaser og købte en enkelt hvid blomst og klippede den, så den kunne deles i fire. Det fyldte ikke så meget på bordet og så faktisk ganske fint ud.

IMG_4790

Ved hvert blomst, havde jeg valgt en bamse og farveteamet var holdt i blålige og hvide farver. Jeg fandt fine servietter og andet sjovt tilbehør hos Partyhuset, der leverede det hele indenfor et par dage og det hele levede fuldt op til forventningerne.

IMG_3698

Jeg er ikke nogen ørn til at bage kage, så jeg fandt en pige på Facebook: Heidis Kager og fik hende til at lave en meget fin kage. Jeg fandt et billede på Pinterest og sendte det til Heidi for at høre, om det var noget hun kunne lave. Jeg skulle bare sige hvilke farver og hvad kagen skulle indeholde. Valget blev chokolade og hindbær - så var den på plads. Den var både fin og smagte ret godt. Kagen var passende til 15 personer og kostede kr 650.-

IMG_3699

Der var rigeligt kage og jeg havde også bagt boller og lavet fade med frugt. Jeg vil afslutte med at fortælle, at det lykkedes for alle at holde tæt og overraske Sofie. Det var en fantastisk følelse at få lov til at fejre hende og ikke mindst at se hende blive så glad for denne lille hyggelige surprise.
Jeg har med vilje ikke taget billeder med af dem der var så fantastiske at deltage, men jeg vil gerne sige tusinde tak, fordi i var så gode til at holde tæt og fordi i var så friske på, at lave lidt hygge for Sofie.
blog comments powered by Disqus