Nye veninder

Veninder søges..
Savner du også veninder eller bare en enkelt en af slagsen ? Det er vist lidt tabu, at stå frem og åbenlyst sige at veninder er en “mangelvare” i disse digitale tider, hvor alle jo flasher “det lykkelige liv”på Facebook, Instagram og hvad der nu findes af sociale platforme.

Jeg er selv en af dem der ynder, at lægge billeder op i tide og utide, altså vel og mærke de lykkelige øjeblikke. Men jeg møder også fantastiske, skønne og dejlige kvinder på min vej, der ikke har samme “indhold” i livet som jeg har. Måske fordi de ikke har mand, børn og børnebørn eller fordi de er fraskilte eller bare ikke ikke har holdt fast i veninderne, som jo ligesom alt andet i livet, skal plejes. Det kan jo også være de veninder de har, de lige pludselig er meget mere optaget af den store kærlighed, og slet ikke har tid til, at være veninde, eller måske er de “nybagt” mor og har fået andre behov.

Det vil jeg gerne være med til at sætte mere fokus på og det vil jeg ikke fordi jeg har været ensom og uden veninder, men fordi jeg ved hvor meget mine veninder betyder for mig. Mest af alt, piner det mig, at møde smukke intelligente kvinder i mit liv, der måske et eller andet sted er ensomme og mangler god sparring i hverdagen. En de kan dele ALT med, sorger og glæder, en de kan gå ud med, rejse med og i det hele taget bare en de kan sludre stort og småt med.

Jeg har fundet denne side, jeg kender den ikke, men måske det er noget for dig, det er da et forsøg værd; Mød nye veninder i dit område, opret en gratis profil på Venindeliv.dk der findes sikkert andre sider på nettet, nu faldt jeg bare lige over denne. Du kan vælge at trykke på linket, eller på billedet under teksten.


blog comments powered by Disqus