Fyldige Bryn

neuBROW virker...

Jeg har som så mange andre “qvinder”, plukket mine bryn helt forkert. Det startede helt tilbage i folkeskolen, hvor man dengang ikke måtte se, at man havde bryn - de skulle være meget tynde. Faktisk plukkede jeg ikke mine bryn dengang. Jeg brugte en barberskraber! Ja du læste rigtigt. Det resulterede i at der konstant var grimme udvoksninger.

neubrow

Men jeg blev ældre og lidt klogere på bryn (i det mindste klogere på bryn) og “pincet-metoden” blev vejen frem for mig. Jeg lærte med tiden, at bide smerten i mig og plukkede mine bryn med en pincet. Ikke at det blev meget bedre, tværtimod, jeg fik indimellem plukket for meget og det fortsatte jeg med i alt for mange år.

neuveauBrow

Det resulterede i, at der var steder, hvor der ikke længere voksede nye hår ud. Men ikke nok med det, så havde jeg også plukket dem for langt ind i forhold til mine øjne. Dette blev jeg gjort opmærksom på, da jeg for et år siden kontaktede en skønhedsklinik, hvor de forsøgte at tilrette mine bryn.

Det blev en lang proces og jeg blev bedt om ikke at plukke mine bryn i ca. 3 uger og fik anbefalet et produkt kaldet neuBROW, der skulle sætte gang i produktionen af nye brynhår. Jeg skulle smøre det på mine bryn en gang i døgnet i ca. 4 uger. Jeg havde allerede snuset lidt til et lignende produkt, bare til vipper og det virkede fantastisk. Jeg ved ikke, om det kan ses på før/nu billederne, men mine bryn har faktisk ændret sig en lille centimeter fra før brugen af neuBROW. Nu behøver jeg bare at vedligeholde formen med lidt tilretning og farvning.
blog comments powered by Disqus