Tretten år med misbrug

En personlig beretning...

Tretten lange år med dyb afhængighed af rusmidler. En giftig blanding af 40-60 piller, hash, alkolhol, amfetamin og kokain. Jeg var så langt ude, at jeg uden skrupler - løj overfor og stjal fra min familie. Jeg stjal fra min arbejdsplads og blev fyret. Jeg blev anholdt, jeg mistede alt, og jeg var ved at dø flere gange.

2015-04-04-23_07_41-misbrugskonsulent_omslag_BOD_PRESS.pdf-Adobe-Reader-1024x707

Dette er ikke min historie, om mit vilde ungdomsoprør. Det er noget andet og meget mere end det. Det er en personlig beretning, om en ung mand, som på bare nitten år, kommer ud i et misbrug af medicin, alkohol, hash og andre hårdere stoffer. Et misbrug han levede i og med i tretten lange år. Det er historien om Martin Fritzens barndom og opvækst med en alkoholisk mor og hvordan han startede sit misbrug.

martin_fritzen_trappe_640x426

Måske du er opvokset, som pårørende til en misbruger, måske du har en ven, kæreste, eller kollega der er ude i et misbrug, eller måske du bare er nysgerrig, som jeg, for at høre mere om hvordan Martin Fritzen har brudt den sociale arv, efter i mange år, at have haft et livstruende misbrug, men som nu tretten år senere har fået livet tilbage. Så gør som jeg, bestil billetter lige her til kun 79 og kom og hør mere.
blog comments powered by Disqus