En ny lille "baby"

Øjenbryns kit…

Jeg har, som jeg har nævnt i et tidligere indlæg, overplukket mine bryn i alt for mange år. Jeg betaler mig nu for at få dem rettet og farvet, men stadig er der enkelte steder, hvor der er huller i “skidtet”.

Clarins-Kit-Sourcils-Pro-Collection-Ladylike-Review-01

Jeg besøgte Matas forleden og tænkte, at jeg da lige ville forkæle mig selv en lille smule, og hvad er bedre end forkælelse i Matas! Ahhh, jeg kunne nok komme i tanke om mange andre steder. Nå men her var jeg altså, og spurgte den søde “Mataspige”, om hun havde noget, der lige kunne pifte mine bryn lidt op.
Hun var så sød, at vise mig en god én, til en fornuftig pris, meeeen, så havde hun da også lige en anden en, som var helt fantastisk god, og meget holdbar. Jeg blev nysgerrig og lod mig rive med af salgstalen, og inden jeg fik set mig om, var jeg blevet overtalt til, at købe denne lille “baby” fra mærket Clarins og den er da bare ikke til at stå for.

ClarinsBrowPaletteReview-1
Dennne lille lækre palette indeholder tre øjenbrynsfarver, de kan bruges til at forme og farve brynene, eller som øjenskygge. Den transparente voks bruges til at forme brynene. Med paletten følger der en mini-pincet, et mini-brynbørste, samt en mini-dobbeltapplikator. Og alt dette gav jeg 350.- for, nå ja ikke billigt, men et super holdbart produkt og nemt at påføre.
blog comments powered by Disqus