Tiden går og går...

DKNY Ur...

Jeg faldt lige for dette ur. Jeg syntes det er super stilrent og enkelt. Jeg var så heldig, at modtage et gavekort til Magasin på min runde fødselsdag, så jeg måtte eje det.

dk ur
Comments

Ballonbuketter

Festligt...

Disse sjove og festlige ballonbuketter er med til at pynte et minde charmerende festlokale op. Jeg har købt disse hos Ballonservice. Peter fra Ballonservice er meget fleksibel og kan lave stort set alt ud af balloner. Buketter som disse koster ca. kr. 250.- pr. buket.

IMG_0067

Man sender blot en mail med ønsker om farver og til hvilke begivenhed det skal bruges. Ballonerne bliver leveret til festlokalet på dagen. Vi har brugt ballonservice flere gange ved forskellige begivenheder - og vi gør det gerne igen.
Comments

Kreative kager

Sukkersødt...

Disse flotte kreative kager kan man bestille på Englens Kageunivers hos Maria og hun er meget rimelig med prisen.

13185209975_37b59ecdd5_z

Begge kager så ikke bare flotte ud, men smagte også dejligt. Kager i de viste størrelser passer fint til ca. 50 gæster. Læs mere...
Comments

Turen går til Rhodos

Rhodos - Azur blåt hav...

I sommeren 2013 blev det Rhodos vi valgte som rejsemål. Der er bare noget over Grækenland og deres fantastiske gæstfrihed. Vi fandt et skønt hotel, der havde en beliggenhed meget tæt til stranden.

simi

Rhodos er mere end bare vand og strand. Rhodos by er rigtig hyggelig og der er middelalder-atmosfære i den gamle bydel, hvor den 400 år gamle fæstning ligger. Her finder du masser af hyggelige små restauranter og små butikker med alt fra tøj og sko til smykker og tasker. Læs mere...
Comments

Blå Grækernegle

Grækenland kalder...

Jeg er pjattet med lange smukke negle. Disse passede perfekt til en tur til Rhodos i Grækenland. Og det er selvfølgelig ikke helt tilfældigt, at de er blå.

greeknegle

Igen kan jeg kun rose Malene fra Nails and Art. Hun er bare fantastisk dygtig og neglene holder utrolig godt - og så er hun meget fair med hendes priser.
Comments