Sexy stiletter "1969"

Tjek lige disse flotte nyindkøbte stiletter...

Skoene er super flotte og passer både til et par jeans og den “lille sorte”. Og jeg har aldrig oplevet SÅ god service, som på denne side. De er købt på eBay hos 1969 Italia Boutique. Kvalitet, levering og ikke mindst servicen er tip-top...

italia2

Du kan vælge at betale fuld pris for produkterne, eller gøre som jeg, finde dine yndlingsstiletter og byde og når du så er den heldige, der “vinder” skoene på dit bud, så føler man sig som dagens lottovinder. Stiletterne som er vist her, har en købspris til kr. 5.575.- , men jeg bød og fik dem til kr. 1.172.- ... Whuhu... :-) billedet er et modelfoto.
Comments

High on Juice

Så bliver det ikke mere sundt...

Denne lækre frugtpresser fra Philips (HR1861) er meget nem at bruge. Vi har prøvet os lidt frem med forskellige grønsager og frugter. Du kan stort set putte alt i den. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

IMG_0289

Man starter med at rengøre sine grønsager og evt. frugt - skræller det og skærer det i grove stykker og vupti, så har du den lækreste juice! Læs mere...
Comments

Up-date på bryn

Bryn-extensions up-date...

Jeg lovede at vende tilbage med en lille up-date fra mit besøg hos iLash & brows og den søde indehaver Jannie, som er en meget professionel og dygtig kosmetolog.

IMG_2308 2

Jannie rettede mine bryn med tråd og ikke som jeg selv ville gøre det, med en pincet. De blev farvet og der blev påsat små enkelte bryn-extensions, så de fik mere fylde. De blev flotte, men nok ikke helt som håbet og forventet. Men nydeligt tilrettet.
Comments

Pink Nails

Neon Neon...

Så blev det tid til at forny mine negle lidt igen. Denne gang valgte jeg denne meget lækre pink og i en meget stærk neon-pink, med en lille fin hvid blomst på begge mine ringefingre.

14805548576_9590c109cf_o

Det er igen den dygtige Malene fra Nails&Art der har været i gang med hendes utrolige kreative evner. Neglene holder bare så godt og de er et mindre kunstværk.
Læs mere...
Comments

Beautiful Samos

Nice place...

Så er vi kommet hjem fra en dejlig ferie på den græske ø, Samos. Stedet fandt vi på Startour og var købt i god tid før afrejse. Det var super lækkert og nok noget nær det mest luksuriøse hotel, vi har boet på.

14639347650_8f69b86215_o

Personalet på hotellet var meget imødekommende og smilende og man følte sig dejlig velkommen, uden at det virkede anmasende.
Alt på og omkring hotellet, var meget smagsfuldt indrettet og holdt i flotte klare farver. Vi havde adgang til en ok privat strand, der var dog en del sten, så forvent ikke langstrakte hvide finkornet sandstrande her.
Læs mere...
Comments