Familien fra 5´øren i Marmaris

Så er vi hjemme igen..

Hjemme efter en dejlig varm ferie i Marmaris i Tyrkiet. Vi bestilte ferien tidligt forår, på et tidspunkt hvor vi alle trængte til lidt varme, og det skal jeg lige love for vi fik. Det var varmt, meget varm og næsten for varmt, men så igen, det var jo det vi kom for og det vi fik.

19668192339_1c0708bc24_z

Det er første gang, at vores sammenbragte familie, rejser sammen, hele 3 generationer og med vidt forskellige behov og forventninger. Peter og jeg havde sørget for rammerne, rejsemålet, hotellet og forplejningen, så det eneste børnene skulle, var at møde op og være klar på en uges ferie, under varmere himmelstrøg. Læs mere...
Comments

Lej en båd

Hyggelig familietur...

Vi holdt frokost for vores lille familie på denne lille fine GoBoat. Som en ny tradition forsøger vi, at samle vores børn, svigersøn og barnebarn til frokost en gang om måneden. Denne gang lejede vi en båd hos GoBoat på Islands Brygge. En rigtig hyggelig og skøn måde, at se København fra vandet af.

19253238030_da74a9acca_o

Man booker båden på GoBoat.dk, vi valgte en tur på 2 timer. Vejret var fantastisk og solen bagte fra en skyfri himmel. Vi havde smurt nogle sandwich og medbragt kolde drikke.

Læs mere...
Comments