"Si" Fra Giorgio Armani

Sofistikeret duft...

Denne duft “Si” fra Giorgio Armani, har jeg lige købt her Det er en helt igennem fantastisk duft. Si er en ny duft til kvinder og duften er sofistikeret, med et moderne og feminin tvist.

GiorgioArmaniSi_4

Det første duftindtryk er sødt, frugtagtigt og forførende med noter af solbær og vanilje. De andre noter er fresia og rose og så synes jeg, at duften er meget elegant. Jeg er så vild med den, at jeg bare måtte købe hele 2 flasker med det samme.

Duften kan du med fordel købe her
Comments

Mascara der holder

GOSH...den er go...

Normalt hælder jeg ikke til Gosh-produkter, men denne Mascara holder faktisk, hvad den lover.

IMG_0281

Denne er sort og den giver ret flotte, intense og lange vipper. Den er let at påføre og klatter ikke. Læs mere...
Comments

Fantastisk kreativ konfirmationskage

Super flot og velsmagende....

Til Maja’s konfirmation ville vi gerne overraske med en sjov kage. Vi har tidligere brugt en dygtig “kagedame”, men hun kunne desværre ikke hjælpe os i denne omgang.

14292063686_31f2ea09cf_z

Så jagten gik ind og på Facebook kan stort set alt lade sig gøre. Vi fandt endnu en kreativ “kagedame”, der kalder sig Soffys Kager, som vi ikke kendte. Vi kontaktede hende og hun var villig til, at køre den lange tur på et par timer frem og tilbage for at levere kagen. Læs mere...
Comments

Festligt bordpynt

Farverige ballonbuketter...

Til Maja´s konfirmation, valgte vi igen at kontakte Peter fra Ballonservice. Vi har efterhånden brugt ballonservice et par gange i forbindelse med forskellige begivenheder. Her fik vi påtrykt et billede af konfirmanden og det var hun meget stolt af.

14335400113_291b564382_z-2

Man skal ikke forvente ultra-god service fra ham, men han kan stort set lave det meste på bestilling. Så hvis du selv har gode ideér og er lidt kreativ, så laver han det gerne. Læs mere...
Comments