Ichmler i Tyrkiet

Ichmler - så bliver det næsten ikke smukkere...

Vil man være helt sikker på sol og varme, så kan jeg varmt anbefale dette smukke sted i Tyrkiet. Byen ligger små 3 timers kørsel fra Lufthavnen. I en lille bugt ved den smukkest havn og omgivet af grønne frodige bjergtoppe, finder du Ichmler. Jeg har været der flere gange med familien.

7596924690_eda03a1885_b

Ikke langt fra Ichmler ligger Marmaris, der har den smukke havnefront, hvor man finder en masse gode spisesteder, alle med den skønneste udsigt til havet. Det kan være en fordel, at vælge en af de utallige restauranter, der ligger højt placeret - nogle af dem helt oppe under taget, for her lufter det, når der kommer en let brise fra havet - for der er ofte meget varmt i Tyrkiet. Læs mere...
Comments

"Chanel"-Negle

Look-a-Like...

Jeg fyldte rundt og skulle holde en lille brunchsammenkomst for familie og venner og tænkte, at det ville være lidt sjovt med disse glimmernegle og det fine lille “Chanel” logo.

negle 3

Neglene er hvide tipper med glimmerkant i guld. Jeg valgte to små Chanel logoer - en på hver ringfinger. Begge Chanel-logoer, har Malene fra Nails And Art tegnet i hånden. Hun er bare SÅ dygtig! Tjek evt. hendes Facebook side og se flere billeder af flotte negle.
Comments

Barcelona i Spanien

Barcelona har ALT...

Er du til storbysferie og afslapning, så kan jeg varmt anbefale Barcelona. Her kan du forene shopping og badeferie og en masse kultur på samme rejsemål. Klimaet er fantastisk, men hold dig langt væk fra Barcelona i august - her er ALT for varmt og meget er lukket ned i august måned. Der bor ca. 1.5 mill. mennesker, så det siger sig selv, at her summer det af liv.

7839972136_453518e5f5_b

Der er så meget man kan se og opleve. Byen er især kendt for de mange specielle bygninger og arkitektur, herunder den lidt særlige katedral Sagrada Familia, som den kendte catalanske arkitekt, Antoni Gaudi arbejdede på i 40 år, indtil han døde i 1926, hvor han iøvrigt blev kørt over af en sporvogn og det siges, at ingen genkendte den ellers så berømte arkitekt, der ved påkørslen blev opfattet som en hjemløs vagabond og dermed ingen førstehjælp fik. Rygtet siger, at katedralen forventes færdig engang i 2026. Læs mere...
Comments