Anti-Redness Creme

Grøn creme...

Denne ansigtscreme fra L´Oréal er helt vild god som dækcreme mod røde spots, rødme eller røde karsprængninger eller bare generel uren hud.

CC-cream-

Det særlige ved denne creme, (udover at den dækker godt) er farven. Den lidt lyse grønne farve og konsistensen som er tyndflydende, er meget let at påføre huden. Den har en let farvetone og findes kun i én nuance. Hvis man er meget lys i huden, skal man forvente en farvetone mørkere i huden.
Læs mere...
Comments

Data, dimser og drømme

Det er de små skridt, der tæller...

Depositphotos_24808215_m

En badevægt fra Withings og din smartphone så bliver det ikke nemmere at holde øje med vægten. Fra enhver webbrowser eller fra den gratis App kan du dagligt få målingerne fra din Withings Wi-Fi vægt. Læs mere...
Comments

Palma de Mallorca

Hjemme igen...

Nu bliver jeg simpelthen nød til at fortælle om vores 5 dage i sydens sol. Som jeg nævnte i et tidligere indlæg gik rejsemålet denne gang til Palma de Mallorca.

15261977878_a2cf5c54b3_o

Det har vi på ingen måde fortrudt, det var SÅ lækkert et sted og det er ikke sidste gang vi besøger Palma de Mallorca. Vi rejste onsdag tidligt morgen og kom hjem søndag eftermiddag. Og jeg må sige, at rejsemålet levede fuldstændig op til vores forventninger og mere til. Læs mere...
Comments