Pink Negle igen igen

igen igen...

Endnu engang har jeg været en tur forbi Nails&Art og fået lavet mine negle. Jeg havde ellers besluttet mig for negle a’la “Kählervasen” - se evt. tidligere indlæg.

jane-nails

Men det blev i stedet for disse helt pinkfarvet negle med et lille Chanel-logo i små sten.
Comments

"Ready to go"

Fin lille pung/taske

Jeg fandt denne lille skindclutch/taske hos Pieces. Jeg har klippet skulderremmen af, da jeg kun vil bruge den som en clutch/pung.

IMG_2077

Der kan lige præcist være det make-up jeg bruger til hverdag, min iPhone og et par briller, så er jeg “flyvende”. Pris kr. 229.-
Læs mere...
Comments

Future Nails

Negle A´la Kähler...

Jeg skal have lavet nye negle om en uge. Dette kunne meget vel blive stilen jeg vælger. Da jeg i sin tid startede med at få lavet mine negle hos Nails&Art, var jeg meget forsigtig med valg af farver og fik altid lavet hvide franske negle.

negle

Men som man kan se af tidligere indlæg, så har jeg haft flere negle med farver, så med tiden, er jeg blevet lidt mere “vild” eller modig. Så vild, at selv indehaveren af “Nails and Art” kommenterer på det. :-) Læs mere...
Comments

Duften af Hermés

Jour d´Hermés

Det hedder denne skønne duft fra Hermés og jeg ved godt, at jeg allerede har haft flere indlæg på bloggen med skønne og forførende dufte, men her er altså endnu en og det bliver helt sikkert heller ikke det sidste indlæg på endnu en “fantastisk” duft.

IMG_4657

For dufte er og bliver en af mine største laster. Det har det været, siden jeg var helt ung. Min første duft fik jeg, da mine forældre havde været ude og rejse og de kom hjem med en meget fin duft fra Estee Lauder - “Youth Dew” Eau de Parfum, en MEGET tung og krydret parfume og jeg var kun 12 år - men jeg elskede den. Læs mere...
Comments

Palma de Mallorca

Kærestepleje...

Vi har lige bestilt en forlænget weekend til Palma de Mallorca. Vi valgte dette sted, fordi vi for det første ikke har været der før. Og så gør det jo ikke noget, at afstanden kun er 3 timer i et fly.

PMIPALA1047_2_30

Men udfra et ophold på 5 dage, kort flyvetid og årstiden taget i betragtning, så blev det Palma de Mallorca. Vi håber selvfølgelig lige, at få den sidste sen-sommersol og varme med (forhåbenligt regner det ikke alle 5 dage) :-) Læs mere...
Comments

"Smykkeskrin"

Super overblik og transportabel...

Hvis du har mange smykker, så er denne “kjole” genial. På den ene side af kjolen, er der en masse plasticlommer, hvor jeg har mine øreringe, ure og armbånd i.

4869276

På modsatte side er der små velcrobånd, hvor jeg har mine halskæder hængende. Det giver et rigtigt godt overblik og “kjolen” hænger på en bøjle i mit klædeskab og fylder ikke spor. Læs mere...
Comments

"Must Have" Duft

Italiensk luxus...

Bottega Veneta Eau Légere er min første duft fra det italienske brand Bottega Veneta. Jeg faldt fuldstændigt for den helt unique og lækre sofistikeret og helt anderledes duft.

bottega veneta

Den er meget klassisk og forførende med bl.a noter af jasmin og egetræ. Hvis man er til “spicy” tunge dufte, så kan jeg virkelig anbefale denne eksklusive duft.
Comments

Dress in Lace

Minikjole med dyb åbning i ryggen...

Jeg lover, at jeg kommer til at sætte mange billeder på af mine kjoler. Jeg har en stor svaghed for kjoler og gerne de korte. Jeg køber typisk mine kjoler på enten Asos eller Nelly. Nedenstående kjole, er bare en af mange, som jeg gerne vil lægge på bloggen. Jeg forsøgte at være model for en dag og min mand tog billederne.

janelouise Læs mere...
Comments

Shocking pink

Endnu et par til samlingen....

Disse lækre PINK stiletter fra 1969 Italia Boutique tog jeg i brug for første gang på vores ferie på Samos. Jeg elsker simpelthen denne frække stilet i pink. Jeg har oftes store problemer med, at mine stiletter kan klemme lidt i starten, indtil de er gået lidt til.

italia1

Men disse frække stiletter passer bare uden at klemme det mindste. Umiddelbart ser de meget høje ud. Men da det er med plateau, føles de ikke så høje. Hælen er 15 cm høje/plateauen er 5 cm. Nu er det nok ikke en stilet, jeg kommer til at “gå-til” :-)
Comments

Hotel Guldsmeden

På Vesterbro...

Hotel Bertrams er bare et af flere lækre hoteller fra Guldsmeden. Det ligger på det trendy Vesterbro kun 15 min. transporttid fra vores hjem, men alligevel havde vi en følelse af, at være langt væk fra hverdagen, nærmest en følelse af at være landet på Bali i Indonesien.

IMG_5990

Vores værelse var indrettet meget i den balinesiske stil og havde en stor fin himmelseng med den lækreste madras. Hotellet var generelt rigtig flot indrettet og personalet var meget venligt og imødekommende. Læs mere...
Comments

Selfies

Many faces...

2014 er året hvor man konstant hører ordet “Selfie”. Her er et lille udpluk af nogle af vores selfies, som vi har taget igennem de sidste par år.

7596967486_dbfb5c35e4_o

Sjovt er det, at have billeder af os selv, taget på de steder vi har besøgt eller ved festlige begivenheder vi har været til. Første billede er taget på en ferie i Ichmler i Tyrkiet. Læs mere...
Comments

Drømmeferie

Elsker solen...

Min mand og jeg er lige kommet hjem fra en dejlig tur til Samos, men vi var ikke mere end lige landet, før vi er SÅ klar til at tage afsted igen. Dette sted kunne meget vel være vores næste rejsemål - Bora Bora i Fransk Polynesien i Stillehavet.

889488_295_z

Her er “bounty-strande” så langt øjet rækker. Dette sted, må absolut være endestationen før paradiset. Desværre er det også meget dyrt at rejse dertil, men man har jo lov at drømme :-)
Comments

Bella Sky

Sky High forventninger...

Vi fik lige lyst til kæreste- og kvalitetstid og er der noget bedre end at “flygte” lidt fra hverdagen? Så hvorfor ikke vælge et hotel i DK, som ovenikøbet er det største i Norden og det mest æstetiske - med hele 23 etager. Alle værelser er indrettet i stilrent lækkert skandinavisk design. Vi var så heldige, at bo på 23. etage. Der er en helt fantastisk udsigt indover Københavns tårne.

54938341

På samme etage finder man også Bella Sky Bar. Her er flere hyggelige kroge med lækre loungestole og skøn musik fra aftens DJ. Der er rig mulighed for at danse på det lille dansegulv, hvis det er det man har lyst til. Læs mere...
Comments

Fyldige Bryn

neuBROW virker...

Jeg har som så mange andre “qvinder”, plukket mine bryn helt forkert. Det startede helt tilbage i folkeskolen, hvor man dengang ikke måtte se, at man havde bryn - de skulle være meget tynde. Faktisk plukkede jeg ikke mine bryn dengang. Jeg brugte en barberskraber! Ja du læste rigtigt. Det resulterede i at der konstant var grimme udvoksninger.

neubrow

Men jeg blev ældre og lidt klogere på bryn (i det mindste klogere på bryn) og “pincet-metoden” blev vejen frem for mig. Jeg lærte med tiden, at bide smerten i mig og plukkede mine bryn med en pincet. Ikke at det blev meget bedre, tværtimod, jeg fik indimellem plukket for meget og det fortsatte jeg med i alt for mange år.
Læs mere...
Comments

Kjole og Hvidt

Klar til fest...

Denne navyblue og råhvide maxikjole har jeg lige bestilt på ASOS. Jeg glæder mig til at se, om den lever op til mine forventninger.

kjole

Jeg handler ret tit på ASOS - der er gratis levering og ingen reklamationsproblemer, hvis ikke varen lever op til det forventede.
Comments

Ferie i DK

Sol og Sommer...

Igen i år afholdte vi ferie i dejlige og smukke Danmark. For helt ærligt, så er Danmark da bare fantastisk smukt, især om sommeren. Vi var lige en uge i Vejle, ikke noget vildt, men en stille og rolig familieferie.

14557275017_9a88f5ef7a_o

Og masser af det vi er gode til i vores familie, nemlig hygge og mere hygge. Vi fik bl.a. tid til at grille og vi havde fantastisk høj sol og varme hele ugen som i resten af landet. Læs mere...
Comments