Tretten år med misbrug

En personlig beretning...

Tretten lange år med dyb afhængighed af rusmidler. En giftig blanding af 40-60 piller, hash, alkolhol, amfetamin og kokain. Jeg var så langt ude, at jeg uden skrupler - løj overfor og stjal fra min familie. Jeg stjal fra min arbejdsplads og blev fyret. Jeg blev anholdt, jeg mistede alt, og jeg var ved at dø flere gange.

2015-04-04-23_07_41-misbrugskonsulent_omslag_BOD_PRESS.pdf-Adobe-Reader-1024x707

Dette er ikke min historie, om mit vilde ungdomsoprør. Det er noget andet og meget mere end det. Det er en personlig beretning, om en ung mand, som på bare nitten år, kommer ud i et misbrug af medicin, alkohol, hash og andre hårdere stoffer. Et misbrug han levede i og med i tretten lange år. Det er historien om Martin Fritzens barndom og opvækst med en alkoholisk mor og hvordan han startede sit misbrug. Læs mere...
Comments

Nye veninder

Veninder søges..
Savner du også veninder eller bare en enkelt en af slagsen ? Det er vist lidt tabu, at stå frem og åbenlyst sige at veninder er en “mangelvare” i disse digitale tider, hvor alle jo flasher “det lykkelige liv”på Facebook, Instagram og hvad der nu findes af sociale platforme.
Læs mere...
Comments

Italiensk for begyndere

Nu skal det være...

Så har jeg meldt husbonden og jeg til italiensk for begyndere. Ja du læser rigtigt, nu skal det være. jeg har i alle de år jeg kan huske, haft lyst til at lære dette smukke sprog.

language

Jeg googlede efter kurser i indre København og vupti faldt jeg over siden FOF hvor der er et væld af valgmuligheder, herunder italiensk på flere niveauer. Vores valg faldt på “Italiensk for begyndere - lynkursus. Kurset strækker sig over to hele dage og i en weekend.
Mine forventninger er høje, ikke at jeg forventer at lære et fremmedsprog på en weekend, meeeen tæt på. (smiler)
Comments