Accessories

Flotte "Must have" sko

Sommerens “Must have ones”...

Disse to par super flotte og lækre Billi Bi wedges MÅ jeg bare eje. Jeg var en tur på Strøget og kom lige forbi Billi Bi´s butik i Købmagergade. Der så jeg straks disse små “babyer” og de skal helt sikkert med hjem til mig. Det er bare lidt svært at købe åbne sko i fire graders kulde. Men jeg kommer helt sikkert tilbage og henter dem. Ellers er de jo også at finde online på hjemmesiden Billi Bi.
893115_020-002_-_150202

Nu jeg er ved sko og brand, så vil jeg da lige fortælle om en oplevelse - en dårlig en af slagsen, som jeg havde hos Bianco sko. Læs mere...
Comments

Me & My

Sjove hatte m.m

Lidt minder fra året der gik. Nu er det vist tid til, at få pakket sommertøjet langt væk og frem med strik og lune støvler. Har i det lige som mig ? Man ser nu engang lidt friskere og sundere ud på sol-billeder :-)

IMG_0587

Store sommerhatte og accessories - det er lige mig! Og nej, det er ikke noget jeg bare fiser rundt i til hver dag. Men når vi er ude og rejse med masser af sol og varme, elsker jeg at “dulle” mig op med lidt ekstra tilbehør.
Læs mere...
Comments

Dress in Lace

Minikjole med dyb åbning i ryggen...

Jeg lover, at jeg kommer til at sætte mange billeder på af mine kjoler. Jeg har en stor svaghed for kjoler og gerne de korte. Jeg køber typisk mine kjoler på enten Asos eller Nelly. Nedenstående kjole, er bare en af mange, som jeg gerne vil lægge på bloggen. Jeg forsøgte at være model for en dag og min mand tog billederne.

janelouise Læs mere...
Comments

Shocking pink

Endnu et par til samlingen....

Disse lækre PINK stiletter fra 1969 Italia Boutique tog jeg i brug for første gang på vores ferie på Samos. Jeg elsker simpelthen denne frække stilet i pink. Jeg har oftes store problemer med, at mine stiletter kan klemme lidt i starten, indtil de er gået lidt til.

italia1

Men disse frække stiletter passer bare uden at klemme det mindste. Umiddelbart ser de meget høje ud. Men da det er med plateau, føles de ikke så høje. Hælen er 15 cm høje/plateauen er 5 cm. Nu er det nok ikke en stilet, jeg kommer til at “gå-til” :-)
Comments

Kjole og Hvidt

Klar til fest...

Denne navyblue og råhvide maxikjole har jeg lige bestilt på ASOS. Jeg glæder mig til at se, om den lever op til mine forventninger.

kjole

Jeg handler ret tit på ASOS - der er gratis levering og ingen reklamationsproblemer, hvis ikke varen lever op til det forventede.
Comments

Sexy stiletter "1969"

Tjek lige disse flotte nyindkøbte stiletter...

Skoene er super flotte og passer både til et par jeans og den “lille sorte”. Og jeg har aldrig oplevet SÅ god service, som på denne side. De er købt på eBay hos 1969 Italia Boutique. Kvalitet, levering og ikke mindst servicen er tip-top...

italia2

Du kan vælge at betale fuld pris for produkterne, eller gøre som jeg, finde dine yndlingsstiletter og byde og når du så er den heldige, der “vinder” skoene på dit bud, så føler man sig som dagens lottovinder. Stiletterne som er vist her, har en købspris til kr. 5.575.- , men jeg bød og fik dem til kr. 1.172.- ... Whuhu... :-) billedet er et modelfoto.
Comments

Tiden går og går...

DKNY Ur...

Jeg faldt lige for dette ur. Jeg syntes det er super stilrent og enkelt. Jeg var så heldig, at modtage et gavekort til Magasin på min runde fødselsdag, så jeg måtte eje det.

dk ur
Comments

Forlovelsesringen

Hr. Jensen på knæ...

Denne smukke ring i sølv og guld overraskede Hr. Jensen mig med, på vores første rejse til varmere himmelstrøg.

7389090286_71fc835110_z

Læs evt. mere på indlægget “Skiathos - frieriet”, der fortæller historien om, hvordan Hr. Jensen friede til mig.
Comments