Rejsemål

Santorini - smuk med smuk på

Den ene solnedgang efter den anden…

Vi er netop hjemvendt fra smukke og lækre Santorini og for dem der skulle være det mindste i tvivl, er det en udslukt vulkanø i Grækenland. Vi har taget rigtig mange billeder, så I må forstå, at det var rigtig svært at begrænse mig.

IMG_3045

Jeg må bare dele dette helt fantastiske maleriske sted med jer. Valget på Santorini, faldt, da Peter (hvis i ikke ved det, er det min mand) havde været der for mere end 25 år siden. Dengang som backpacker og campist - helt sikkert lidt mindre luksus end denne gang - men okay også 25 år mere mageligt (smil). Læs mere...
Comments

Turen gik til Østen

At rejse er at leve - også med gode venner

Vi skulle prøve noget nyt. Rejsen skulle denne gang gå til Bangkok og vi skulle holde jul, nytår OG rejse med et andet par - så et "Kinderæg" med 3 store forventningsglæder i ét.

IMG_2183

Juleaften blev dog afholdt i flyet og det eneste der mindede os om, at det var juleaften, var os fire, udstyret med nissehuer. Ellers var der ikke lige noget i Thai Airways, der skiltede med den kristne fejring af julen. Velankommet til Bangkok lufthavn - efter godt ti timer, blev vi mødt af en glad guide fra TUI, som bød os velkommen og sørgede for, at vi kom med den rigtige ventende bil til vores hotel. Læs mere...
Comments

Tøsetur til Málaga

Miniferie..

Netop hjemvendt fra tre skønne og solrige dage i Málaga, sammen med min gode veninde Lone. Jeg har i alt for lang tid været meget “lav på energi”. Jeg kunne mærke på mig selv, at hvis jeg skulle undgå, at ryge endnu længere ned på manglende overskud, så skulle der ske noget og det skulle være hurtigst muligt.

30284267675_4763bfd3f4_z

Jeg har helt sikkert været en pestilens for min kære mand, for i flere uger “plagede” jeg ham om, at jeg havde et behov for, at trække stikket ud og komme lidt væk. Min søde mand havde lidt en anden opfattelse og mente vist godt, vi kunne vente til december, hvor turen går til Thailand. Læs mere...
Comments

Iamsterdam

Mere end træsko, møller og cannabis…

“At rejse er at leve”, var der vist en forfatter, ved navn H.C. Andersen, der engang skulle have sagt. Det ordsprog vil jeg gerne forfølge. Selvom det ikke helt var planlagt, at vi ville rejse denne sommerferie, er vi lige kommet hjem fra fire spontane dejlige dage i Amsterdam. Peter havde lige været der i forbindelse med hans arbejde. Det gjorde så stort indtryk på ham, at han gerne ville dele denne positive oplevelse med mig også.

28658044555_36af19897d_z-2

Vi bookede præcis det samme hotel, Park Plaza Victoria som Peter lige havde boet på. Hotellet lå perfekt i forhold til stort set alt. Vi landede onsdag til frokost og hoppede på et tog indtil byen - en togtur på bare små 20 minutter. Fra Amsterdam Centraal - byens hovedbanegård og til hotellet, var vi fremme i løbet af fem minutter - meget bekvemt og nemt. Ingen spildtid. Læs mere...
Comments

Thailand - Mit møde med en Munk

“Smilets land”…

Hvis du overvejer en rejse til Thailand og aldrig har været der før, så kan jeg varmt anbefale dette skønne land. Smilets land.

24627441179_5f48329eff_o

Vi, Peter og jeg, vinkede farvel til kolde og mørke Danmark den 29. januar 2016 til fordel for smukke kridhvide strande, krystalklart vand og høj sol i Thailand. Fjorten dage ventede forud og det skulle blive min bedste ferie - ever ! Læs mere...
Comments

Familien fra 5´øren i Marmaris

Så er vi hjemme igen..

Hjemme efter en dejlig varm ferie i Marmaris i Tyrkiet. Vi bestilte ferien tidligt forår, på et tidspunkt hvor vi alle trængte til lidt varme, og det skal jeg lige love for vi fik. Det var varmt, meget varm og næsten for varmt, men så igen, det var jo det vi kom for og det vi fik.

19668192339_1c0708bc24_z

Det er første gang, at vores sammenbragte familie, rejser sammen, hele 3 generationer og med vidt forskellige behov og forventninger. Peter og jeg havde sørget for rammerne, rejsemålet, hotellet og forplejningen, så det eneste børnene skulle, var at møde op og være klar på en uges ferie, under varmere himmelstrøg. Læs mere...
Comments

Sommerferie med All-Inclusive

Tyrkiet igen...

Så blev sommerferien bestilt. Turen går til smukke og dejlige Marmaris i Tyrkiet. Denne gang er vi syv, der rejser sammen. Vi har valgt, at inviterer vores børn, svigersøn og barnebarn med på ferie. Vi har bestilt en uge på et stort hotel med en beliggenhed tæt på det meste. Vi har også valgt at bestille med All-inclusive. Det virker umiddelbart mere praktisk, når vi er så mange, der rejser sammen.

pasa-beach-hotel-marmaris-view

Vi glæder os meget til at være sammen alle sammen. Det er første gang i de snart seks år Peter og jeg har kendt hinanden, at vi skal rejse hele familien. Vi håber på, at der kan blive tid til fælles udflugter - måske med skønne sejlture i den tyrkiske skærgård. Ellers skal vi bare hygge, sole og slappe af i en uge. Jeg vender tilbage med egne billeder og oplevelser fra turen.
Comments

Palma de Mallorca

Hjemme igen...

Nu bliver jeg simpelthen nød til at fortælle om vores 5 dage i sydens sol. Som jeg nævnte i et tidligere indlæg gik rejsemålet denne gang til Palma de Mallorca.

15261977878_a2cf5c54b3_o

Det har vi på ingen måde fortrudt, det var SÅ lækkert et sted og det er ikke sidste gang vi besøger Palma de Mallorca. Vi rejste onsdag tidligt morgen og kom hjem søndag eftermiddag. Og jeg må sige, at rejsemålet levede fuldstændig op til vores forventninger og mere til. Læs mere...
Comments

Palma de Mallorca

Kærestepleje...

Vi har lige bestilt en forlænget weekend til Palma de Mallorca. Vi valgte dette sted, fordi vi for det første ikke har været der før. Og så gør det jo ikke noget, at afstanden kun er 3 timer i et fly.

PMIPALA1047_2_30

Men udfra et ophold på 5 dage, kort flyvetid og årstiden taget i betragtning, så blev det Palma de Mallorca. Vi håber selvfølgelig lige, at få den sidste sen-sommersol og varme med (forhåbenligt regner det ikke alle 5 dage) :-) Læs mere...
Comments

Drømmeferie

Elsker solen...

Min mand og jeg er lige kommet hjem fra en dejlig tur til Samos, men vi var ikke mere end lige landet, før vi er SÅ klar til at tage afsted igen. Dette sted kunne meget vel være vores næste rejsemål - Bora Bora i Fransk Polynesien i Stillehavet.

889488_295_z

Her er “bounty-strande” så langt øjet rækker. Dette sted, må absolut være endestationen før paradiset. Desværre er det også meget dyrt at rejse dertil, men man har jo lov at drømme :-)
Comments

Ferie i DK

Sol og Sommer...

Igen i år afholdte vi ferie i dejlige og smukke Danmark. For helt ærligt, så er Danmark da bare fantastisk smukt, især om sommeren. Vi var lige en uge i Vejle, ikke noget vildt, men en stille og rolig familieferie.

14557275017_9a88f5ef7a_o

Og masser af det vi er gode til i vores familie, nemlig hygge og mere hygge. Vi fik bl.a. tid til at grille og vi havde fantastisk høj sol og varme hele ugen som i resten af landet. Læs mere...
Comments

Beautiful Samos

Nice place...

Så er vi kommet hjem fra en dejlig ferie på den græske ø, Samos. Stedet fandt vi på Startour og var købt i god tid før afrejse. Det var super lækkert og nok noget nær det mest luksuriøse hotel, vi har boet på.

14639347650_8f69b86215_o

Personalet på hotellet var meget imødekommende og smilende og man følte sig dejlig velkommen, uden at det virkede anmasende.
Alt på og omkring hotellet, var meget smagsfuldt indrettet og holdt i flotte klare farver. Vi havde adgang til en ok privat strand, der var dog en del sten, så forvent ikke langstrakte hvide finkornet sandstrande her.
Læs mere...
Comments

Luksus på Samos

Vores kommende sommerferie 2014...

Så blev vores sommerferie bestilt og nedtællingen er i gang. Vi har denne gang valgt Samos i Grækenland. Smukt ser det ud.

hotel-7526-1-0244455-1312050140

Jeg vender tilbage med private billeder og anmeldelse fra dette dejlige luksusophold, når ferien er afholdt.
Comments

Ribe - Here we come

Total hygge i DK...

Så bliver det ikke mere dansk og dejligt. Jeg har den opfattelse, at skal man opleve verden, bør man også opleve Danmark. Det har været en stor del af læringen i min egen opvækst. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at det er en tradition, som jeg forsøger at videreføre til min egen lille familie.

7664541274_82d0a7e25e_z

Vi har kørt Danmark tyndt og jeg sætter stor pris på, at jeg har set det meste af Danmark. Da jeg var barn, havde mine forældre telt, men som årene gik, blev selv mine egne forældre mere luksuscampister og der kom campingvogne til. Læs mere...
Comments

Turen går til Rhodos

Rhodos - Azur blåt hav...

I sommeren 2013 blev det Rhodos vi valgte som rejsemål. Der er bare noget over Grækenland og deres fantastiske gæstfrihed. Vi fandt et skønt hotel, der havde en beliggenhed meget tæt til stranden.

simi

Rhodos er mere end bare vand og strand. Rhodos by er rigtig hyggelig og der er middelalder-atmosfære i den gamle bydel, hvor den 400 år gamle fæstning ligger. Her finder du masser af hyggelige små restauranter og små butikker med alt fra tøj og sko til smykker og tasker. Læs mere...
Comments

Ichmler i Tyrkiet

Ichmler - så bliver det næsten ikke smukkere...

Vil man være helt sikker på sol og varme, så kan jeg varmt anbefale dette smukke sted i Tyrkiet. Byen ligger små 3 timers kørsel fra Lufthavnen. I en lille bugt ved den smukkest havn og omgivet af grønne frodige bjergtoppe, finder du Ichmler. Jeg har været der flere gange med familien.

7596924690_eda03a1885_b

Ikke langt fra Ichmler ligger Marmaris, der har den smukke havnefront, hvor man finder en masse gode spisesteder, alle med den skønneste udsigt til havet. Det kan være en fordel, at vælge en af de utallige restauranter, der ligger højt placeret - nogle af dem helt oppe under taget, for her lufter det, når der kommer en let brise fra havet - for der er ofte meget varmt i Tyrkiet. Læs mere...
Comments

Barcelona i Spanien

Barcelona har ALT...

Er du til storbysferie og afslapning, så kan jeg varmt anbefale Barcelona. Her kan du forene shopping og badeferie og en masse kultur på samme rejsemål. Klimaet er fantastisk, men hold dig langt væk fra Barcelona i august - her er ALT for varmt og meget er lukket ned i august måned. Der bor ca. 1.5 mill. mennesker, så det siger sig selv, at her summer det af liv.

7839972136_453518e5f5_b

Der er så meget man kan se og opleve. Byen er især kendt for de mange specielle bygninger og arkitektur, herunder den lidt særlige katedral Sagrada Familia, som den kendte catalanske arkitekt, Antoni Gaudi arbejdede på i 40 år, indtil han døde i 1926, hvor han iøvrigt blev kørt over af en sporvogn og det siges, at ingen genkendte den ellers så berømte arkitekt, der ved påkørslen blev opfattet som en hjemløs vagabond og dermed ingen førstehjælp fik. Rygtet siger, at katedralen forventes færdig engang i 2026. Læs mere...
Comments

Honeymoon i Rom

Turen går til Rom...

Det bliver ikke meget mere romantisk end smukke dejlige Rom. Hr. Jensen og jeg valgte Rom som bryllupsrejse. I juni måned kan der let være op til 30 grader - det er rigeligt med varme til en storbysferie.

7389565440_f5e3274845_z

Vi boede meget centralt - ikke langt fra den Spanske trappe. Egentlig er “Den spanske trappe” misvisende, den har intet med Spanien at gøre - nok ikke andet end at den fører fra Plazza di Spagna op til Trinita dei monti church. Trappen er en rigtig turistmagnet og mange kommer for at sidde og nyde den italienske stemning på lune sommeraftner. Læs mere...
Comments

Skiathos - frieriet

Vores første kæresteferie...

Skiathos er en lille græsk ø. Der er utroligt smukt og malerisk. Det er en lille havneby og husene ligger spredt op ad en skråning, hvor der er meget kuperet og grønt. Skiathos er vores første ferie som nyforelsket kærestepar og vi havde på dette tidspunkt kendt hinanden i et år.

7389096964_315c212b08_z

Vi var på det tidspunkt endnu ikke flyttet sammen, så denne uges ferie, skulle blive vores første uge sammen 24/7. Vores hotel lå op ad en meget stejl bakketop og udsigten derfra var intet minde end fantastisk. Jeg vil dog ikke anbefale de højeste stiletter ved byvandringer, men da jeg ikke er særlig praktisk anlagt, så klarede vi turen op og ned ad bakken på mine høje hæle og ved fælles hjælp. Læs mere...
Comments