Skønhedstips

Nails & Art

Inspiration…

Jeg har lige været forbi min dygtige “negledame” i Ørestaden og fået lavet disse fine bordeaux-farvet negle. Jeg har efterhånden fået lavet negle hos Malene i en hel del år, og helt ærlig, jeg er nok temmeligt afhængig af flotte farverige negle.

IMG_2260

De første år var jeg meget forsigtig med valg af farver og glimmer på neglene. Til mit eget bryllup i juni 2011, hvor jeg skulle have lavet fine nye negle, fik jeg lavet flotte negle med hvid kant og Malene lokkede mig til at sætte et par små perler på. Læs mere...
Comments

En ny lille "baby"

Øjenbryns kit…

Jeg har, som jeg har nævnt i et tidligere indlæg, overplukket mine bryn i alt for mange år. Jeg betaler mig nu for at få dem rettet og farvet, men stadig er der enkelte steder, hvor der er huller i “skidtet”.

Clarins-Kit-Sourcils-Pro-Collection-Ladylike-Review-01

Jeg besøgte Matas forleden og tænkte, at jeg da lige ville forkæle mig selv en lille smule, og hvad er bedre end forkælelse i Matas! Ahhh, jeg kunne nok komme i tanke om mange andre steder. Nå men her var jeg altså, og spurgte den søde “Mataspige”, om hun havde noget, der lige kunne pifte mine bryn lidt op. Læs mere...
Comments

Spanske Noter

Siger man A, siger man også B...

Jeg behøver ikke sige så meget om denne duft fra det spanske brand Balenciaga udover at det er en meget dejlig duft. Er man til en duft, der er sofistikeret, sensuel og feminin, så prøv denne nye duft, der i alt sin enkelthed hedder B.

b-balenciaga-product-range

Den står øverst på min ønskeseddel som næste duft jeg ønsker mig, sammen med duften “Malibu” fra det amerikanske brand Juicy Couture, som jeg har fået anbefalet af en sød kollega. køb Juicy her

Juicy_Couture_La_La_Malibu

Juicy Couture dufter også helt igennem godt og så er det jo en rigtig fin flakon, som lige nu kan købes her en anden hjemmeside, hvor du også kan spare en del på parfumer.
Comments

Anti-Redness Creme

Grøn creme...

Denne ansigtscreme fra L´Oréal er helt vild god som dækcreme mod røde spots, rødme eller røde karsprængninger eller bare generel uren hud.

CC-cream-

Det særlige ved denne creme, (udover at den dækker godt) er farven. Den lidt lyse grønne farve og konsistensen som er tyndflydende, er meget let at påføre huden. Den har en let farvetone og findes kun i én nuance. Hvis man er meget lys i huden, skal man forvente en farvetone mørkere i huden.
Læs mere...
Comments

Pink Negle igen igen

igen igen...

Endnu engang har jeg været en tur forbi Nails&Art og fået lavet mine negle. Jeg havde ellers besluttet mig for negle a’la “Kählervasen” - se evt. tidligere indlæg.

jane-nails

Men det blev i stedet for disse helt pinkfarvet negle med et lille Chanel-logo i små sten.
Comments

Future Nails

Negle A´la Kähler...

Jeg skal have lavet nye negle om en uge. Dette kunne meget vel blive stilen jeg vælger. Da jeg i sin tid startede med at få lavet mine negle hos Nails&Art, var jeg meget forsigtig med valg af farver og fik altid lavet hvide franske negle.

negle

Men som man kan se af tidligere indlæg, så har jeg haft flere negle med farver, så med tiden, er jeg blevet lidt mere “vild” eller modig. Så vild, at selv indehaveren af “Nails and Art” kommenterer på det. :-) Læs mere...
Comments

Duften af Hermés

Jour d´Hermés

Det hedder denne skønne duft fra Hermés og jeg ved godt, at jeg allerede har haft flere indlæg på bloggen med skønne og forførende dufte, men her er altså endnu en og det bliver helt sikkert heller ikke det sidste indlæg på endnu en “fantastisk” duft.

IMG_4657

For dufte er og bliver en af mine største laster. Det har det været, siden jeg var helt ung. Min første duft fik jeg, da mine forældre havde været ude og rejse og de kom hjem med en meget fin duft fra Estee Lauder - “Youth Dew” Eau de Parfum, en MEGET tung og krydret parfume og jeg var kun 12 år - men jeg elskede den. Læs mere...
Comments

"Must Have" Duft

Italiensk luxus...

Bottega Veneta Eau Légere er min første duft fra det italienske brand Bottega Veneta. Jeg faldt fuldstændigt for den helt unique og lækre sofistikeret og helt anderledes duft.

bottega veneta

Den er meget klassisk og forførende med bl.a noter af jasmin og egetræ. Hvis man er til “spicy” tunge dufte, så kan jeg virkelig anbefale denne eksklusive duft.
Comments

Fyldige Bryn

neuBROW virker...

Jeg har som så mange andre “qvinder”, plukket mine bryn helt forkert. Det startede helt tilbage i folkeskolen, hvor man dengang ikke måtte se, at man havde bryn - de skulle være meget tynde. Faktisk plukkede jeg ikke mine bryn dengang. Jeg brugte en barberskraber! Ja du læste rigtigt. Det resulterede i at der konstant var grimme udvoksninger.

neubrow

Men jeg blev ældre og lidt klogere på bryn (i det mindste klogere på bryn) og “pincet-metoden” blev vejen frem for mig. Jeg lærte med tiden, at bide smerten i mig og plukkede mine bryn med en pincet. Ikke at det blev meget bedre, tværtimod, jeg fik indimellem plukket for meget og det fortsatte jeg med i alt for mange år.
Læs mere...
Comments

Up-date på bryn

Bryn-extensions up-date...

Jeg lovede at vende tilbage med en lille up-date fra mit besøg hos iLash & brows og den søde indehaver Jannie, som er en meget professionel og dygtig kosmetolog.

IMG_2308 2

Jannie rettede mine bryn med tråd og ikke som jeg selv ville gøre det, med en pincet. De blev farvet og der blev påsat små enkelte bryn-extensions, så de fik mere fylde. De blev flotte, men nok ikke helt som håbet og forventet. Men nydeligt tilrettet.
Comments

Pink Nails

Neon Neon...

Så blev det tid til at forny mine negle lidt igen. Denne gang valgte jeg denne meget lækre pink og i en meget stærk neon-pink, med en lille fin hvid blomst på begge mine ringefingre.

14805548576_9590c109cf_o

Det er igen den dygtige Malene fra Nails&Art der har været i gang med hendes utrolige kreative evner. Neglene holder bare så godt og de er et mindre kunstværk.
Læs mere...
Comments

Plantinblond hår

Extreme Platinum fra Lóréal...

Nu er det endelig lykkedes mig, at finde frem til en hårfarve, der ikke trækker hverken gult eller orange ud af mit hår. Jeg har i mange år farvet mit hår, eller bleget det om du vil. Fra moder-jords side er jeg vel del man kan kalde “Stryns” eller mere præcist, mørkeblond.

IMG_1922_2

Ikke der er noget i vejen med mørkt hår, bare ikke lige på mit hoved. Da jeg har et meget kraftigt skulderlangt hår, bruger jeg indimellem to pakker, men kan klare mig med en enkelt pakke, hvis håret lige skal friskes lidt op. Læs mere...
Comments

Bryn-extensions

Det skal prøves...

Bryn eller Brow extensions, som det jo også hedder, er en helt ny behandling, som gør det muligt, at få perfekte bryn. Jeg har lige booket min første tid hos iLash & Brows og det glæder jeg mig meget til.

996495_514945241905871_1884170249_n

Jeg har igennem mange år plukket mine egne bryn lidt for meget og dette har resulteret i, at der er steder hvor mine egne bryn ikke længere er så fyldige, som jeg godt kunne tænke mig dem. Læs mere...
Comments

"Si" Fra Giorgio Armani

Sofistikeret duft...

Denne duft “Si” fra Giorgio Armani, har jeg lige købt her Det er en helt igennem fantastisk duft. Si er en ny duft til kvinder og duften er sofistikeret, med et moderne og feminin tvist.

GiorgioArmaniSi_4

Det første duftindtryk er sødt, frugtagtigt og forførende med noter af solbær og vanilje. De andre noter er fresia og rose og så synes jeg, at duften er meget elegant. Jeg er så vild med den, at jeg bare måtte købe hele 2 flasker med det samme.

Duften kan du med fordel købe her
Comments

Mascara der holder

GOSH...den er go...

Normalt hælder jeg ikke til Gosh-produkter, men denne Mascara holder faktisk, hvad den lover.

IMG_0281

Denne er sort og den giver ret flotte, intense og lange vipper. Den er let at påføre og klatter ikke. Læs mere...
Comments

Blå Grækernegle

Grækenland kalder...

Jeg er pjattet med lange smukke negle. Disse passede perfekt til en tur til Rhodos i Grækenland. Og det er selvfølgelig ikke helt tilfældigt, at de er blå.

greeknegle

Igen kan jeg kun rose Malene fra Nails and Art. Hun er bare fantastisk dygtig og neglene holder utrolig godt - og så er hun meget fair med hendes priser.
Comments

"Chanel"-Negle

Look-a-Like...

Jeg fyldte rundt og skulle holde en lille brunchsammenkomst for familie og venner og tænkte, at det ville være lidt sjovt med disse glimmernegle og det fine lille “Chanel” logo.

negle 3

Neglene er hvide tipper med glimmerkant i guld. Jeg valgte to små Chanel logoer - en på hver ringfinger. Begge Chanel-logoer, har Malene fra Nails And Art tegnet i hånden. Hun er bare SÅ dygtig! Tjek evt. hendes Facebook side og se flere billeder af flotte negle.
Comments

Nye negle igen igen...

Så er der negle...

Disse negle er helt enkle og med en fin hvid neutral kant. Det er Malene fra Nails and Art, der har lavet dem.

7389144202_efbe48c04c_z

De holder typisk 3-4 uger og derefter kan man vælge at få lavet en opfyldning, så er de så gode som nye igen.
Comments

Nytårs-negle

Guld og glimmer...

Igen har den dygtige Malene fra Nails and Art været på spil og lavet disse fine guldglimmer-negle.

negle 2

Hvis du vil se flere af mine negle lavet af Malene, så se evt. under kategorien SKØNHEDSTIPS.
Comments