Tips & Idéer

Baby Shower - Surprise

It’s a boy…

For en måned siden fik jeg lige en vanvittig tosset idé. Hvorfor ikke holde en lille hyggelig “komsammen” for Sofie og hendes veninder, nu da hun venter sig med hendes andet barn? Jeg tænkte faktisk ikke ret længe over det og besluttede mig for at kontakte et par af hendes veninder. Og lige her er Facebook genialt.

IMG_4758

Jeg havde gjort mig lidt tanker om, at hvis det var muligt, at holde det fuldstændigt hemmeligt, ville det være sjovt at overraske Sofie. Jeg havde også tænkt, at det var en kærkommen mulighed, for at fejre Sofies anden graviditet og at den lille familie, om ikke ret langt tid, skulle flytte længere væk fra København. Så der var nok af “undskyldninger” for denne lille surprise. Nu skulle jeg så bare have styr på en dato og sikre mig, at alle kunne deltage og ikke mindst at hende det hele jo drejede sig om, nemlig den kommende mor - Sofie også kunne. Læs mere...
Comments

Super billig kjole - 70% nedsat !!!

Pencilkjole fra Nelly

Jeg købte denne mintgrønne kjole på Nelly Lige nu er den nedsat med 70% - Jeg havde kjolen med til Thailand, det er herfra billedet nedenunder er taget. Nååå ja, lidt af en halvfræk kjole, og med lidt kig til mavsen, men så må du suge maven ind ! (smil)

7C9711D3-7AA9-44B8-9D24-BB084FFBEFCD

Jeg finder de fleste af mine kjoler på Nelly. Kjolerne koster ikke en formue, der er hurtig levering og lever det ikke op til ens forventninger, ja så returnerer man bare til Nelly igen. Jeg har kun oplevet høj serviceniveau og hurtige forsendelser. Læs mere...
Comments

Nytårs-Dress

Se lige hvad jeg faldt over…

Den ene flotte kjole efter den anden. Jeg har en “fetich” med at lure kjoler på forskellige sites, men ikke nok med at kigge, så lægger jeg også en masse kjoler i diverse “indkøbskurve” på nettet - på den måde vinder jeg lidt betænkningstid og får en følelse af ejerskab over dem, måske du kender det ?

714987-0286_5

Så får “mine” kjoler lov at ligge der i fred og ro, lige indtil næste gang, jeg sidder og lurer den ene kjole efter den anden, og kommer i tanke om, at jeg da vist, fik lagt et par stykker i “kurven” sidst jeg kiggede på siden og så hænder det, at jeg har mistet interessen og meget hellere vil have en helt anden kjole eller endnu værre at den er udsolgt. Læs mere...
Comments

Kreativ Fotoalbum

Fotobøger…

Mangler du inspiration til en kreativ og personlig gave, så er en fotobog fyldt med sjove og skønne billeder, af den du forærer bogen til, en meget populær gave idé. Jeg har ved flere lejligheder, samlet nogle billeder af familiemedlemmer og givet det i gave.

IMG_1256 (1)

Den første bog med billeder jeg har lavet, var en gave til min mand, Peter, som jeg valgte, at overrække ham, under min tale til ham, til vores bryllup. Jeg brugte billeder fra vores første kæreste-år, og satte dem ind i bogen, krydret med små sjove tekster under billederne. Alt sammen minder fra vores første date, til vores første ferie og selvfølgelige billeder af Peter, der friede til mig i Grækenland. Læs mere...
Comments

Tretten år med misbrug

En personlig beretning...

Tretten lange år med dyb afhængighed af rusmidler. En giftig blanding af 40-60 piller, hash, alkolhol, amfetamin og kokain. Jeg var så langt ude, at jeg uden skrupler - løj overfor og stjal fra min familie. Jeg stjal fra min arbejdsplads og blev fyret. Jeg blev anholdt, jeg mistede alt, og jeg var ved at dø flere gange.

2015-04-04-23_07_41-misbrugskonsulent_omslag_BOD_PRESS.pdf-Adobe-Reader-1024x707

Dette er ikke min historie, om mit vilde ungdomsoprør. Det er noget andet og meget mere end det. Det er en personlig beretning, om en ung mand, som på bare nitten år, kommer ud i et misbrug af medicin, alkohol, hash og andre hårdere stoffer. Et misbrug han levede i og med i tretten lange år. Det er historien om Martin Fritzens barndom og opvækst med en alkoholisk mor og hvordan han startede sit misbrug. Læs mere...
Comments

Nye veninder

Veninder søges..
Savner du også veninder eller bare en enkelt en af slagsen ? Det er vist lidt tabu, at stå frem og åbenlyst sige at veninder er en “mangelvare” i disse digitale tider, hvor alle jo flasher “det lykkelige liv”på Facebook, Instagram og hvad der nu findes af sociale platforme.
Læs mere...
Comments

Italiensk for begyndere

Nu skal det være...

Så har jeg meldt husbonden og jeg til italiensk for begyndere. Ja du læser rigtigt, nu skal det være. jeg har i alle de år jeg kan huske, haft lyst til at lære dette smukke sprog.

language

Jeg googlede efter kurser i indre København og vupti faldt jeg over siden FOF hvor der er et væld af valgmuligheder, herunder italiensk på flere niveauer. Vores valg faldt på “Italiensk for begyndere - lynkursus. Kurset strækker sig over to hele dage og i en weekend.
Mine forventninger er høje, ikke at jeg forventer at lære et fremmedsprog på en weekend, meeeen tæt på. (smiler)
Comments

Lej en båd

Hyggelig familietur...

Vi holdt frokost for vores lille familie på denne lille fine GoBoat. Som en ny tradition forsøger vi, at samle vores børn, svigersøn og barnebarn til frokost en gang om måneden. Denne gang lejede vi en båd hos GoBoat på Islands Brygge. En rigtig hyggelig og skøn måde, at se København fra vandet af.

19253238030_da74a9acca_o

Man booker båden på GoBoat.dk, vi valgte en tur på 2 timer. Vejret var fantastisk og solen bagte fra en skyfri himmel. Vi havde smurt nogle sandwich og medbragt kolde drikke.

Læs mere...
Comments

Bestikposer - den er go' nok !

Så er man rigtig voksen...

Hvem havde troet, at jeg skulle søge på noget så “momseagtigt” som bestikposer ? Men det gjorde jeg og ret hurtig faldt søgningen på “Sonjas hobby sider”.

IMG_3548

Disse helt fantastiske stofruller, som ikke fylder noget som helst, men til gengæld beskytter de fine “arvestykker” er bare et fund.
Vi valgte dem i sort med gråt stof indeni og grå skrift, men hvis du kigger på Sonja´s hjemmeside, kan du se de andre farver man også kan bestille dem i.
Læs mere...
Comments

Data, dimser og drømme

Det er de små skridt, der tæller...

Depositphotos_24808215_m

En badevægt fra Withings og din smartphone så bliver det ikke nemmere at holde øje med vægten. Fra enhver webbrowser eller fra den gratis App kan du dagligt få målingerne fra din Withings Wi-Fi vægt. Læs mere...
Comments

"Ready to go"

Fin lille pung/taske

Jeg fandt denne lille skindclutch/taske hos Pieces. Jeg har klippet skulderremmen af, da jeg kun vil bruge den som en clutch/pung.

IMG_2077

Der kan lige præcist være det make-up jeg bruger til hverdag, min iPhone og et par briller, så er jeg “flyvende”. Pris kr. 229.-
Læs mere...
Comments

"Smykkeskrin"

Super overblik og transportabel...

Hvis du har mange smykker, så er denne “kjole” genial. På den ene side af kjolen, er der en masse plasticlommer, hvor jeg har mine øreringe, ure og armbånd i.

4869276

På modsatte side er der små velcrobånd, hvor jeg har mine halskæder hængende. Det giver et rigtigt godt overblik og “kjolen” hænger på en bøjle i mit klædeskab og fylder ikke spor. Læs mere...
Comments

High on Juice

Så bliver det ikke mere sundt...

Denne lækre frugtpresser fra Philips (HR1861) er meget nem at bruge. Vi har prøvet os lidt frem med forskellige grønsager og frugter. Du kan stort set putte alt i den. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

IMG_0289

Man starter med at rengøre sine grønsager og evt. frugt - skræller det og skærer det i grove stykker og vupti, så har du den lækreste juice! Læs mere...
Comments

Fantastisk kreativ konfirmationskage

Super flot og velsmagende....

Til Maja’s konfirmation ville vi gerne overraske med en sjov kage. Vi har tidligere brugt en dygtig “kagedame”, men hun kunne desværre ikke hjælpe os i denne omgang.

14292063686_31f2ea09cf_z

Så jagten gik ind og på Facebook kan stort set alt lade sig gøre. Vi fandt endnu en kreativ “kagedame”, der kalder sig Soffys Kager, som vi ikke kendte. Vi kontaktede hende og hun var villig til, at køre den lange tur på et par timer frem og tilbage for at levere kagen. Læs mere...
Comments

Festligt bordpynt

Farverige ballonbuketter...

Til Maja´s konfirmation, valgte vi igen at kontakte Peter fra Ballonservice. Vi har efterhånden brugt ballonservice et par gange i forbindelse med forskellige begivenheder. Her fik vi påtrykt et billede af konfirmanden og det var hun meget stolt af.

14335400113_291b564382_z-2

Man skal ikke forvente ultra-god service fra ham, men han kan stort set lave det meste på bestilling. Så hvis du selv har gode ideér og er lidt kreativ, så laver han det gerne. Læs mere...
Comments

Ballonbuketter

Festligt...

Disse sjove og festlige ballonbuketter er med til at pynte et minde charmerende festlokale op. Jeg har købt disse hos Ballonservice. Peter fra Ballonservice er meget fleksibel og kan lave stort set alt ud af balloner. Buketter som disse koster ca. kr. 250.- pr. buket.

IMG_0067

Man sender blot en mail med ønsker om farver og til hvilke begivenhed det skal bruges. Ballonerne bliver leveret til festlokalet på dagen. Vi har brugt ballonservice flere gange ved forskellige begivenheder - og vi gør det gerne igen.
Comments

Kreative kager

Sukkersødt...

Disse flotte kreative kager kan man bestille på Englens Kageunivers hos Maria og hun er meget rimelig med prisen.

13185209975_37b59ecdd5_z

Begge kager så ikke bare flotte ud, men smagte også dejligt. Kager i de viste størrelser passer fint til ca. 50 gæster. Læs mere...
Comments