Weekendophold

Kærestetur i City

Cph down town...

Overnatning på et hotel i City, det er vel nærmest en joke, især hvis man som os, kun bor mindre end fem kilometer fra hotellet. Vi fik i julegave et ophold på et valgfrit hotel. Og jeg fik googlede mig frem til, at dette hotel: First Hotel Twentyseven, egentligt så ret godt ud - det skulle i hvert fald have en chance og “testes”.

21008939425_f5b93221e5_o

Hotellet blev valgt og datoen sat. Da vi begge er ret glade for stand-up, var det jo oplagt lige at lure, om der skulle være en stand-up’er, vi gad at se og ikke mindst høre på. Og sørme om der ikke var det. Valget faldt på Dan Andersen og showet “Dan Andersen - finder kærligheden” og underholdningen foregik i “Huset”. Så manglede vi bare lige, at få bestilt et bord, for også her, kan vi godt li´at prøve noget nyt - det komme jeg lige tilbage til.
Læs mere...
Comments

Hotel Guldsmeden

På Vesterbro...

Hotel Bertrams er bare et af flere lækre hoteller fra Guldsmeden. Det ligger på det trendy Vesterbro kun 15 min. transporttid fra vores hjem, men alligevel havde vi en følelse af, at være langt væk fra hverdagen, nærmest en følelse af at være landet på Bali i Indonesien.

IMG_5990

Vores værelse var indrettet meget i den balinesiske stil og havde en stor fin himmelseng med den lækreste madras. Hotellet var generelt rigtig flot indrettet og personalet var meget venligt og imødekommende. Læs mere...
Comments

Bella Sky

Sky High forventninger...

Vi fik lige lyst til kæreste- og kvalitetstid og er der noget bedre end at “flygte” lidt fra hverdagen? Så hvorfor ikke vælge et hotel i DK, som ovenikøbet er det største i Norden og det mest æstetiske - med hele 23 etager. Alle værelser er indrettet i stilrent lækkert skandinavisk design. Vi var så heldige, at bo på 23. etage. Der er en helt fantastisk udsigt indover Københavns tårne.

54938341

På samme etage finder man også Bella Sky Bar. Her er flere hyggelige kroge med lækre loungestole og skøn musik fra aftens DJ. Der er rig mulighed for at danse på det lille dansegulv, hvis det er det man har lyst til. Læs mere...
Comments

Juleferie i Østrig

Sne og masser af sne...

Selvom vi elsker sol og sommer, så var vores tur til Østrig, i sne og kulde, endnu en skøn ferie at føje til samlingen af mange oplevelser.

8238643079_183a42e0ac_o

Vi fløj til München og der stod der en lejet bil klar til os. Fra lufthavnen og frem til byen Zillertal hvor vi skulle bo, var der ca. 2 timers kørsel. Læs mere...
Comments

Nytårsfest på Marriot

Marriot er godt...

Hotel Marriot ligger på Kalvebods Brygge og er Danmarks største 5-stjernet hotel. Vi havde fornøjelsen af, at bo her Nytårsaften 2013. Vi havde købt billetter til et arrangement med underholding,mad og overnatning.

11685312143_d783409c5e_o

Værelset var smagsfuldt indrettet, super dejlig “Masterbed” og en helt fantastisk udsigt ud til havnen på Bryggen. Underholdningen var måske ikke i særklasse, men udmærket dansemusik og vi fik da også danset lidt sammen.
Læs mere...
Comments