Data, dimser og drømme

Det er de små skridt, der tæller...

Depositphotos_24808215_m

En badevægt fra Withings og din smartphone så bliver det ikke nemmere at holde øje med vægten. Fra enhver webbrowser eller fra den gratis App kan du dagligt få målingerne fra din Withings Wi-Fi vægt.

816351

Withings Smart Body Analyzer, som den så flot hedder, er præcis det, den er: Når du stiller dig op på vægten, bliver du ikke bare vejet. Den kan også måle din krops fedtprocent og din puls gennem fødderne og desuden måle luftkvaliteten og temperaturen i dit hjem - vildt ikke ?

withings-pulse-1-space

Alt dette bliver synkroniseret trådløst via WiFi eller Bluetooth til gratis-app'en Withings Health Mate, hvilke betyder bedre nattesøvn og overvågning af din præcise vægt - en rigtig øjenåbner :-) Ovenstående grafer, er en kopi jeg fandt, for at illustrerer App’en. Jeg kunne også have lagt mine egne mål og aktiviteter på - meeeeen så interessante er de heller ikke :-)

withings-pulse-2

Du kan få ekstra motivation med den lille smarte puls-, aktivitet-, kalorie-, højde- og søvnmåler med Withings Pulse. Denne lille skridtæller, kan bæres på din arm eller, som jeg foretrækker det, placeret i min bukselinning. Den fylder ikke spor og kan sagtens skjules. Jeg forsøger at gå de 10.000 anbefalede skridt pr. dag, men der er dage, hvor det virkelig holder hårdt og så må jeg tage en ekstra tur på trappen. En halv time på crossmaskinen i den lokale fitnesscentre, tæller den ca. 4000 skridt, så er der ikke så langt igen :-)

IMG_2380h

Søvnen deles op i forskellige faser, som afløser hinanden: døs, let søvn, slow-wave søvn (dyb søvn) og deltasøvn (dybeste del). Hvis man sover 8 timer i døgnet, består søvnen typisk af 2 timers dyb søvn, 2 timers REM søvn og 4 timers let søvn. Perioderne afløser hinanden i faser på ca. 1½ times varighed. Men alt dette, kan du også måle på denne lille “fætter” som man blot aktiverer for natten, bærende på sin arm og afbryder igen, når man vågner. Derefter synkroniserer man med sin Withings App, og man får en fin kurve over nattesøvnen. Det kan alt sammen lyde overvældende og jeg bruger heller ikke alle funktionerne, men jeg presser mig selv lidt ekstra, for at opnå fine tal på min skridttæller og elsker når jeg får en “push” meddelelse om, at nu har jeg nået skridt svarende til højden af Mount Everest. Og det er ingen hemmelighed, at jeg indimellem lige skal høre, hvor mange skridt min mand har registreret - lidt konkurencemenneske er man vel.
blog comments powered by Disqus