Kreativ Fotoalbum

Fotobøger…

Mangler du inspiration til en kreativ og personlig gave, så er en fotobog fyldt med sjove og skønne billeder, af den du forærer bogen til, en meget populær gave idé. Jeg har ved flere lejligheder, samlet nogle billeder af familiemedlemmer og givet det i gave.

IMG_1256 (1)

Den første bog med billeder jeg har lavet, var en gave til min mand, Peter, som jeg valgte, at overrække ham, under min tale til ham, til vores bryllup. Jeg brugte billeder fra vores første kæreste-år, og satte dem ind i bogen, krydret med små sjove tekster under billederne. Alt sammen minder fra vores første date, til vores første ferie og selvfølgelige billeder af Peter, der friede til mig i Grækenland.

IMG_1257 (1)

Senere blev det til en billedbog, som min datter fik i studentergave og ligeledes en 18-års fødselsdag, hvor jeg havde samlet billeder og tekst fra den unge mands opvækst. Den seneste billede-bog blev lavet til vores barnebarn - fra hans første år. Men det er kun fantasien der sætter grænser. Jeg har gang i “projekt lave en bog” med vores bryllupsbilleder. Lige nu ligger billederne gemt på vores computer, men det er nu noget særligt, også at have et fysisk fotoalbum, og så i bogform.

CBAdgZFVIAAUfx7

Der er flere udbyder på nettet. Jeg har en Mac og her har du mulighed, for at anvende Apples medfølgende program “Fotos”, hvor du kan designe dine egne albums/bøger. Det er meget enkelt og ALLE kan finde ud af det. Du har dine billeder liggende i en mappe på din computer.

fotoalbum-alt

Vælg det tema dit album skal have, og træk så dine billeder over i den skabelon du har valgt. Når du er tilfreds med dit album, vælger du at bestille bogen, og betaler med dit kreditkort; indenfor kort tid, modtager du dit flotte album, leveret på den ønskede adresse. Et alternativt til Apples fotobøger, er bl.a denne danske hjemmeside foto.dk eller Mixbook der har et meget stort udvalg og til rigtig gode priser. Det er samme princip som Apples, du kreerer selv dine sider, med de ønskede billeder og tekst, og når du er tilfreds med resultatet, betaler du og får bogen fremsendt. God fornøjelse med din bog !
blog comments powered by Disqus