Pose - og så i min alder !

Det kræver mod...

Hvis nogen troede det var nemt, at stå der og pose og så i det offentlige rum og i min fremskredne alder (læs: rundet 50 år), så vil jeg bare lige sige, at det er det ikke. Nu er det ikke sådan, at jeg her udleverer en gammel “pigedrøm” om at være model for en dag.

AFBD556A-EC39-4482-91BF-EAAC475ECB46

Jeg var for det første megagrim som barn og jeg ligende mest af alt en dreng. Jeg havde kort hår og var ikke særlig feminin. Og så har jeg et knæk på min næse der gør, at jeg ikke altid tager mig pæn ud på billeder - især ikke hvis jeg bliver fanget fra den forkerte side. Men nu er jeg altså blevet gift med en herre, der er en meget dygtig og meget passioneret fotograf. Læs mere...
Comments

Anti-Redness Creme

Grøn creme...

Denne ansigtscreme fra L´Oréal er helt vild god som dækcreme mod røde spots, rødme eller røde karsprængninger eller bare generel uren hud.

CC-cream-

Det særlige ved denne creme, (udover at den dækker godt) er farven. Den lidt lyse grønne farve og konsistensen som er tyndflydende, er meget let at påføre huden. Den har en let farvetone og findes kun i én nuance. Hvis man er meget lys i huden, skal man forvente en farvetone mørkere i huden.
Læs mere...
Comments

Festligt bordpynt

Farverige ballonbuketter...

Til Maja´s konfirmation, valgte vi igen at kontakte Peter fra Ballonservice. Vi har efterhånden brugt ballonservice et par gange i forbindelse med forskellige begivenheder. Her fik vi påtrykt et billede af konfirmanden og det var hun meget stolt af.

14335400113_291b564382_z-2

Man skal ikke forvente ultra-god service fra ham, men han kan stort set lave det meste på bestilling. Så hvis du selv har gode ideér og er lidt kreativ, så laver han det gerne. Læs mere...
Comments

Ribe - Here we come

Total hygge i DK...

Så bliver det ikke mere dansk og dejligt. Jeg har den opfattelse, at skal man opleve verden, bør man også opleve Danmark. Det har været en stor del af læringen i min egen opvækst. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at det er en tradition, som jeg forsøger at videreføre til min egen lille familie.

7664541274_82d0a7e25e_z

Vi har kørt Danmark tyndt og jeg sætter stor pris på, at jeg har set det meste af Danmark. Da jeg var barn, havde mine forældre telt, men som årene gik, blev selv mine egne forældre mere luksuscampister og der kom campingvogne til. Læs mere...
Comments

Ichmler i Tyrkiet

Ichmler - så bliver det næsten ikke smukkere...

Vil man være helt sikker på sol og varme, så kan jeg varmt anbefale dette smukke sted i Tyrkiet. Byen ligger små 3 timers kørsel fra Lufthavnen. I en lille bugt ved den smukkest havn og omgivet af grønne frodige bjergtoppe, finder du Ichmler. Jeg har været der flere gange med familien.

7596924690_eda03a1885_b

Ikke langt fra Ichmler ligger Marmaris, der har den smukke havnefront, hvor man finder en masse gode spisesteder, alle med den skønneste udsigt til havet. Det kan være en fordel, at vælge en af de utallige restauranter, der ligger højt placeret - nogle af dem helt oppe under taget, for her lufter det, når der kommer en let brise fra havet - for der er ofte meget varmt i Tyrkiet. Læs mere...
Comments