Pose - og så i min alder !

Det kræver mod...

Hvis nogen troede det var nemt, at stå der og pose og så i det offentlige rum og i min fremskredne alder (læs: rundet 50 år), så vil jeg bare lige sige, at det er det ikke. Nu er det ikke sådan, at jeg her udleverer en gammel “pigedrøm” om at være model for en dag.

AFBD556A-EC39-4482-91BF-EAAC475ECB46

Jeg var for det første megagrim som barn og jeg ligende mest af alt en dreng. Jeg havde kort hår og var ikke særlig feminin. Og så har jeg et knæk på min næse der gør, at jeg ikke altid tager mig pæn ud på billeder - især ikke hvis jeg bliver fanget fra den forkerte side. Men nu er jeg altså blevet gift med en herre, der er en meget dygtig og meget passioneret fotograf. Læs mere...
Comments

Nytårs-Dress

Se lige hvad jeg faldt over…

Den ene flotte kjole efter den anden. Jeg har en “fetich” med at lure kjoler på forskellige sites, men ikke nok med at kigge, så lægger jeg også en masse kjoler i diverse “indkøbskurve” på nettet - på den måde vinder jeg lidt betænkningstid og får en følelse af ejerskab over dem, måske du kender det ?

714987-0286_5

Så får “mine” kjoler lov at ligge der i fred og ro, lige indtil næste gang, jeg sidder og lurer den ene kjole efter den anden, og kommer i tanke om, at jeg da vist, fik lagt et par stykker i “kurven” sidst jeg kiggede på siden og så hænder det, at jeg har mistet interessen og meget hellere vil have en helt anden kjole eller endnu værre at den er udsolgt. Læs mere...
Comments

Data, dimser og drømme

Det er de små skridt, der tæller...

Depositphotos_24808215_m

En badevægt fra Withings og din smartphone så bliver det ikke nemmere at holde øje med vægten. Fra enhver webbrowser eller fra den gratis App kan du dagligt få målingerne fra din Withings Wi-Fi vægt. Læs mere...
Comments

Palma de Mallorca

Hjemme igen...

Nu bliver jeg simpelthen nød til at fortælle om vores 5 dage i sydens sol. Som jeg nævnte i et tidligere indlæg gik rejsemålet denne gang til Palma de Mallorca.

15261977878_a2cf5c54b3_o

Det har vi på ingen måde fortrudt, det var SÅ lækkert et sted og det er ikke sidste gang vi besøger Palma de Mallorca. Vi rejste onsdag tidligt morgen og kom hjem søndag eftermiddag. Og jeg må sige, at rejsemålet levede fuldstændig op til vores forventninger og mere til. Læs mere...
Comments

Pink Negle igen igen

igen igen...

Endnu engang har jeg været en tur forbi Nails&Art og fået lavet mine negle. Jeg havde ellers besluttet mig for negle a’la “Kählervasen” - se evt. tidligere indlæg.

jane-nails

Men det blev i stedet for disse helt pinkfarvet negle med et lille Chanel-logo i små sten.
Comments

Future Nails

Negle A´la Kähler...

Jeg skal have lavet nye negle om en uge. Dette kunne meget vel blive stilen jeg vælger. Da jeg i sin tid startede med at få lavet mine negle hos Nails&Art, var jeg meget forsigtig med valg af farver og fik altid lavet hvide franske negle.

negle

Men som man kan se af tidligere indlæg, så har jeg haft flere negle med farver, så med tiden, er jeg blevet lidt mere “vild” eller modig. Så vild, at selv indehaveren af “Nails and Art” kommenterer på det. :-) Læs mere...
Comments

Palma de Mallorca

Kærestepleje...

Vi har lige bestilt en forlænget weekend til Palma de Mallorca. Vi valgte dette sted, fordi vi for det første ikke har været der før. Og så gør det jo ikke noget, at afstanden kun er 3 timer i et fly.

PMIPALA1047_2_30

Men udfra et ophold på 5 dage, kort flyvetid og årstiden taget i betragtning, så blev det Palma de Mallorca. Vi håber selvfølgelig lige, at få den sidste sen-sommersol og varme med (forhåbenligt regner det ikke alle 5 dage) :-) Læs mere...
Comments

"Smykkeskrin"

Super overblik og transportabel...

Hvis du har mange smykker, så er denne “kjole” genial. På den ene side af kjolen, er der en masse plasticlommer, hvor jeg har mine øreringe, ure og armbånd i.

4869276

På modsatte side er der små velcrobånd, hvor jeg har mine halskæder hængende. Det giver et rigtigt godt overblik og “kjolen” hænger på en bøjle i mit klædeskab og fylder ikke spor. Læs mere...
Comments

Nye negle igen igen...

Så er der negle...

Disse negle er helt enkle og med en fin hvid neutral kant. Det er Malene fra Nails and Art, der har lavet dem.

7389144202_efbe48c04c_z

De holder typisk 3-4 uger og derefter kan man vælge at få lavet en opfyldning, så er de så gode som nye igen.
Comments

Nytårs-negle

Guld og glimmer...

Igen har den dygtige Malene fra Nails and Art været på spil og lavet disse fine guldglimmer-negle.

negle 2

Hvis du vil se flere af mine negle lavet af Malene, så se evt. under kategorien SKØNHEDSTIPS.
Comments

Tiden går og går...

DKNY Ur...

Jeg faldt lige for dette ur. Jeg syntes det er super stilrent og enkelt. Jeg var så heldig, at modtage et gavekort til Magasin på min runde fødselsdag, så jeg måtte eje det.

dk ur
Comments

"Chanel"-Negle

Look-a-Like...

Jeg fyldte rundt og skulle holde en lille brunchsammenkomst for familie og venner og tænkte, at det ville være lidt sjovt med disse glimmernegle og det fine lille “Chanel” logo.

negle 3

Neglene er hvide tipper med glimmerkant i guld. Jeg valgte to små Chanel logoer - en på hver ringfinger. Begge Chanel-logoer, har Malene fra Nails And Art tegnet i hånden. Hun er bare SÅ dygtig! Tjek evt. hendes Facebook side og se flere billeder af flotte negle.
Comments

Turen går til Rhodos

Rhodos - Azur blåt hav...

I sommeren 2013 blev det Rhodos vi valgte som rejsemål. Der er bare noget over Grækenland og deres fantastiske gæstfrihed. Vi fandt et skønt hotel, der havde en beliggenhed meget tæt til stranden.

simi

Rhodos er mere end bare vand og strand. Rhodos by er rigtig hyggelig og der er middelalder-atmosfære i den gamle bydel, hvor den 400 år gamle fæstning ligger. Her finder du masser af hyggelige små restauranter og små butikker med alt fra tøj og sko til smykker og tasker. Læs mere...
Comments

Shocking pink

Endnu et par til samlingen....

Disse lækre PINK stiletter fra 1969 Italia Boutique tog jeg i brug for første gang på vores ferie på Samos. Jeg elsker simpelthen denne frække stilet i pink. Jeg har oftes store problemer med, at mine stiletter kan klemme lidt i starten, indtil de er gået lidt til.

italia1

Men disse frække stiletter passer bare uden at klemme det mindste. Umiddelbart ser de meget høje ud. Men da det er med plateau, føles de ikke så høje. Hælen er 15 cm høje/plateauen er 5 cm. Nu er det nok ikke en stilet, jeg kommer til at “gå-til” :-)
Comments

Sexy stiletter "1969"

Tjek lige disse flotte nyindkøbte stiletter...

Skoene er super flotte og passer både til et par jeans og den “lille sorte”. Og jeg har aldrig oplevet SÅ god service, som på denne side. De er købt på eBay hos 1969 Italia Boutique. Kvalitet, levering og ikke mindst servicen er tip-top...

italia2

Du kan vælge at betale fuld pris for produkterne, eller gøre som jeg, finde dine yndlingsstiletter og byde og når du så er den heldige, der “vinder” skoene på dit bud, så føler man sig som dagens lottovinder. Stiletterne som er vist her, har en købspris til kr. 5.575.- , men jeg bød og fik dem til kr. 1.172.- ... Whuhu... :-) billedet er et modelfoto.
Comments