Pose - og så i min alder !

Det kræver mod...

Hvis nogen troede det var nemt, at stå der og pose og så i det offentlige rum og i min fremskredne alder (læs: rundet 50 år), så vil jeg bare lige sige, at det er det ikke. Nu er det ikke sådan, at jeg her udleverer en gammel “pigedrøm” om at være model for en dag.

AFBD556A-EC39-4482-91BF-EAAC475ECB46

Jeg var for det første megagrim som barn og jeg ligende mest af alt en dreng. Jeg havde kort hår og var ikke særlig feminin. Og så har jeg et knæk på min næse der gør, at jeg ikke altid tager mig pæn ud på billeder - især ikke hvis jeg bliver fanget fra den forkerte side. Men nu er jeg altså blevet gift med en herre, der er en meget dygtig og meget passioneret fotograf. Læs mere...
Comments

Nails & Art

Inspiration…

Jeg har lige været forbi min dygtige “negledame” i Ørestaden og fået lavet disse fine bordeaux-farvet negle. Jeg har efterhånden fået lavet negle hos Malene i en hel del år, og helt ærlig, jeg er nok temmeligt afhængig af flotte farverige negle.

IMG_2260

De første år var jeg meget forsigtig med valg af farver og glimmer på neglene. Til mit eget bryllup i juni 2011, hvor jeg skulle have lavet fine nye negle, fik jeg lavet flotte negle med hvid kant og Malene lokkede mig til at sætte et par små perler på. Læs mere...
Comments

Pink Negle igen igen

igen igen...

Endnu engang har jeg været en tur forbi Nails&Art og fået lavet mine negle. Jeg havde ellers besluttet mig for negle a’la “Kählervasen” - se evt. tidligere indlæg.

jane-nails

Men det blev i stedet for disse helt pinkfarvet negle med et lille Chanel-logo i små sten.
Comments

Future Nails

Negle A´la Kähler...

Jeg skal have lavet nye negle om en uge. Dette kunne meget vel blive stilen jeg vælger. Da jeg i sin tid startede med at få lavet mine negle hos Nails&Art, var jeg meget forsigtig med valg af farver og fik altid lavet hvide franske negle.

negle

Men som man kan se af tidligere indlæg, så har jeg haft flere negle med farver, så med tiden, er jeg blevet lidt mere “vild” eller modig. Så vild, at selv indehaveren af “Nails and Art” kommenterer på det. :-) Læs mere...
Comments

Pink Nails

Neon Neon...

Så blev det tid til at forny mine negle lidt igen. Denne gang valgte jeg denne meget lækre pink og i en meget stærk neon-pink, med en lille fin hvid blomst på begge mine ringefingre.

14805548576_9590c109cf_o

Det er igen den dygtige Malene fra Nails&Art der har været i gang med hendes utrolige kreative evner. Neglene holder bare så godt og de er et mindre kunstværk.
Læs mere...
Comments

Nye negle igen igen...

Så er der negle...

Disse negle er helt enkle og med en fin hvid neutral kant. Det er Malene fra Nails and Art, der har lavet dem.

7389144202_efbe48c04c_z

De holder typisk 3-4 uger og derefter kan man vælge at få lavet en opfyldning, så er de så gode som nye igen.
Comments

Nytårs-negle

Guld og glimmer...

Igen har den dygtige Malene fra Nails and Art været på spil og lavet disse fine guldglimmer-negle.

negle 2

Hvis du vil se flere af mine negle lavet af Malene, så se evt. under kategorien SKØNHEDSTIPS.
Comments

"Chanel"-Negle

Look-a-Like...

Jeg fyldte rundt og skulle holde en lille brunchsammenkomst for familie og venner og tænkte, at det ville være lidt sjovt med disse glimmernegle og det fine lille “Chanel” logo.

negle 3

Neglene er hvide tipper med glimmerkant i guld. Jeg valgte to små Chanel logoer - en på hver ringfinger. Begge Chanel-logoer, har Malene fra Nails And Art tegnet i hånden. Hun er bare SÅ dygtig! Tjek evt. hendes Facebook side og se flere billeder af flotte negle.
Comments

Blå Grækernegle

Grækenland kalder...

Jeg er pjattet med lange smukke negle. Disse passede perfekt til en tur til Rhodos i Grækenland. Og det er selvfølgelig ikke helt tilfældigt, at de er blå.

greeknegle

Igen kan jeg kun rose Malene fra Nails and Art. Hun er bare fantastisk dygtig og neglene holder utrolig godt - og så er hun meget fair med hendes priser.
Comments