Duften af Hermés

Jour d´Hermés

Det hedder denne skønne duft fra Hermés og jeg ved godt, at jeg allerede har haft flere indlæg på bloggen med skønne og forførende dufte, men her er altså endnu en og det bliver helt sikkert heller ikke det sidste indlæg på endnu en “fantastisk” duft.

IMG_4657

For dufte er og bliver en af mine største laster. Det har det været, siden jeg var helt ung. Min første duft fik jeg, da mine forældre havde været ude og rejse og de kom hjem med en meget fin duft fra Estee Lauder - “Youth Dew” Eau de Parfum, en MEGET tung og krydret parfume og jeg var kun 12 år - men jeg elskede den. Læs mere...
Comments

"Must Have" Duft

Italiensk luxus...

Bottega Veneta Eau Légere er min første duft fra det italienske brand Bottega Veneta. Jeg faldt fuldstændigt for den helt unique og lækre sofistikeret og helt anderledes duft.

bottega veneta

Den er meget klassisk og forførende med bl.a noter af jasmin og egetræ. Hvis man er til “spicy” tunge dufte, så kan jeg virkelig anbefale denne eksklusive duft.
Comments

"Si" Fra Giorgio Armani

Sofistikeret duft...

Denne duft “Si” fra Giorgio Armani, har jeg lige købt her Det er en helt igennem fantastisk duft. Si er en ny duft til kvinder og duften er sofistikeret, med et moderne og feminin tvist.

GiorgioArmaniSi_4

Det første duftindtryk er sødt, frugtagtigt og forførende med noter af solbær og vanilje. De andre noter er fresia og rose og så synes jeg, at duften er meget elegant. Jeg er så vild med den, at jeg bare måtte købe hele 2 flasker med det samme.

Duften kan du med fordel købe her
Comments